izaakbeer.nl logo small resized
MENU
CONTACT
Picture of izaakbeer.nl, with the tekst "dit ben ik" (medium size)

Hej, ik ben Beer

Jij en ik zijn beide ambitieuze ondernemers

Om starters, zelfstandig ondernemers en MKB houvast te geven in het onoverzichtelijke digitale landschap heb ik van mijn goorste hobby mijn werk gemaakt. Onder de naam izaakbeer.nl ontwerp, onderhoud en host ik websites en denk ik na over de digitale aanwezigheid van ondernemers.

Dit is mijn "Waarom"

Ik ben van mening dat wij, in Nederland, veel te weinig aandacht besteden aan de online wereld, de digitale veiligheid en hoe je overkomt op bijvoorbeeld social media. Toen ik op de middelbare school een laptop kreeg begon mijn ontdekkingsreis in de oneindige wereld van het internet.

Hoewel de mogelijkheden van het internet eindeloos zijn en ik er van ben overtuigd dat internet de toekomst is, kwam ik al snel achter twee dingen:

  1. Het internet is niet bepaald veilig; en
  2. onbewust laat je een hoop informatie achter op internet, waarbij mensen en bedrijven weten vaak niet hoe ze zich (moeten) presenteren.

Laat het nou zo zijn dat precies deze twee punten in de wereld van websites samenkomen: een website moet er goed uit zien, een boodschap overbrengen op de bezoeker of gebruiker, maar ook: de website moet veilig zijn. De knoop was doorgehakt: ik moest en zou leren (web)programmeren.

Ik begon met de basistalen van het web: HTML en CSS. Al snel volgde PHP. Later volgden ook R (voor data-anlyses), Prolog (declaratief programmeren), C# en Java (voor windows programma's en mobiele apps).  Al snel viel ik echter terug op mijn basis en grootste interesse: HTML, CSS en PHP. Hiermee kan je immers gelikte websites maken. 

Na mijn start op de Universiteit heb ik de ontwerp hobby, tot mijn spijt nu, links laten liggen. De coronacrisis, begin 2020, bracht hier echter verandering in. Ik zag en merkte hoe ambitieuze ondernemers, zoals jij, gedwongen werden om de fysieke deuren te sluiten en de activiteiten én aanwezigheid online voort te zetten.

Dit ging helaas lang niet elke ondernemer goed af. Daarmee was mijn ambitie geboren: ik wilde een bedrijfje oprichten waarmee ik kleine ondernemers kon helpen zich te onderscheiden van de rest. Digitaal althans. Na twee maanden van cursussen volgen en bedrijfsplannen opstellen ging ik, op 1 juli 2020, live.

Graag laat ik je ervaren dat het mogelijk is om jouw kracht en expertise te combineren met mijn webkennis: zo zetten wij jouw bedrijf digitaal op de kaart.

De ervaring van ondernemers zoals jij

Stephan • Maugust

Beer is geen standaard websiteontwikkelaar! Hij luistert goed naar je, denkt pro-actief mee, is altijd enthousiast en toont veel inzet. Tevens verloopt de communicatie op een zeer prettige manier. Je kan op Beer vertrouwen, afspraak is afspraak. Beer levert kwalitatief maatwerk. Ik beveel Beer binnen mijn netwerk dan ook sterk aan.
LEES DE CASE >

Ska & Anita • Uncle Chief's

Zeer tevreden over de samenwerking om de website op te maken. Beer denkt mee en komt met voorstellen qua inrichting! Zeer persoonlijke benadering en op vragen wordt snel gereageerd.

Je krijgt nadat de website helemaal naar wens is een eindrapportage waarin de werkzaamheden staan vermeld. En een helder naslagwerk om je website zelf te beheren. Kortom: een geweldige samenwerking!
LEES DE CASE >

Saskia • E-book

Mijn vraag werd snel opgepakt en er werd goed geluisterd, zodat er een goede en professionele samenwerking tot stand kwam. Creatieve oplossingen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat.

Reacties [van anderen] op het resultaat:
Mooi digitaal cadeau chapeau👌
Wat een mooi fotoboek, gaaf cadeau!
Heel dierbaar, zo'n boekwerk!
Een prachtig en indrukwekkend boekwerk.
Mooi digitaal verjaardag boek. Heel knap.
Doodle of a men holding a coffee cup that is twice his size

Zullen we kennismaken?

Vul het onderstaande formulier in en we plannen zo snel mogelijk een gratis kennismakingsgesprek in.
We gaan ervoor: Verstuur!
App mij!
KvK-nummer: 78430801
Copyright © 2021 izaakbeer.nl. All rights reserved.
izaakbeer.nl logo small resized
cross