izaakbeer.nl logo small resized
MENU
CONTACT

Maugust

Gewoon goede WiFi

WEBDESIGN + DEVELOPMENT • HUISSTIJL

Opdracht & context

Halverwege november 2020 ging ik de samenwerking met het startende Maugust aan. De taak was om een website te maken met een herkenbare, eigen huisstijl. De boodschap die moest worden over gedragen is dat iedereen gewoon goede WiFi kan, en zou moeten, hebben.

De uitdaging van het ontwerp zat hem er in dat Maugust nog geen eigen huisstijl of merk richtlijnen had. Aan mij dus om deze op te stellen. Op basis van het logo bedacht ik een kleurencombinatie: groen en blauw. Kleuren die vernieuwing en vertrouwen uitstralen. Daarnaast besloot ik om een krachtig lettertype te gebruiken - de boodschap was dat immers ook.

De perfecte match vond ik toen ik de aanpak omgooide. Niet wéér een site met lichte achtergrond en donkere tekst. Nee, ik gaf de eerste sectie juist een donkere achtergrond met lichtere tekst. In combinatie met de gekozen groene en blauwe kleuren geeft dit een frisse en onderscheidende look en feel.

#7DCD93

#8ad29e
#a4dcb3
#bee6c9
#d8f0df

#001725

#1a2e3b
#4d5d66
#808b92
#b3b9be

Benadering & aanpak

Tijdens de ontwikkeling ging er een hoop planning en tijd zitten in drie cruciale features: a) De website heeft een duidelijke call-to-action (CTA) gekregen, inclusief pop-up formulier en de mogelijkheid om een WhatsApp te sturen wanneer de gebruiker de website bezoekt op de telefoon; b) De website is gemakkelijk beheerbaar middels een volledig aangepaste versie van het WordPress beheersysteem (CMS); en c) De website heeft schone code waardoor op Google Pagespeed Insights een score van tenminste 90+ gehaald wordt. Zo is de gebruikerservaring op elk apparaat en bij elke internetsnelheid optimaal.
screenshot of the webdesign of the website maugust (gewoongoedewifi) by izaakbeer.nl
screenshot of the webdesign of the website maugust part 2 (gewoongoedewifi) by izaakbeer.nl
screenshot of the design of the call to action pop-up on the website maugust (gewoongoedewifi) designed by izaakbeer

De ervaring van Stephan

"Beer is geen standaard websiteontwikkelaar! Hij luistert goed naar je, denkt pro-actief mee, is altijd enthousiast en toont veel inzet. Tevens verloopt de communicatie op een zeer prettige manier. Je kan op Beer vertrouwen, afspraak is afspraak. Beer levert kwalitatief maatwerk. Ik beveel Beer binnen mijn netwerk dan ook sterk aan."
Stephan Lammerts
WiFi & Netwerk Specialist

Het resultaat

☑ CONVERSIE

9 Leads

In de eerste 3 dagen

☑ ERVARING

100%

Mobiel vriendelijk

☑ SNELHEID

90+

Score op Google Pagespeed

☑ UITSTRALING

Huisstijl

Herkenbaar en eigen

Hey, dit ben ik! Beer, het gezicht achter izaakbeer.nl. Met mij zul je contact hebben.

Wil jij ook een website die voor je werkt?

Vul het onderstaande formulier in en we plannen zo snel mogelijk een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in. 
We gaan ervoor: Verstuur!
App mij!
KvK-nummer: 78430801
Copyright © 2021 izaakbeer.nl. All rights reserved.
izaakbeer.nl logo small resized
cross