izaakbeer.nl logo small resized
MENU
CONTACT

WordPress hosting & onderhoud

Jouw website, altijd en overal online.

IT problemen zijn vanaf nu verleden tijd: ik zorg ervoor dat jouw WordPress website altijd online en up-to-date is. Hosting en onderhoud zijn bij izaakbeer.nl gecombineerd tot één pakket: lekker makkelijk!
wordpress hosting en onderhoud Doodle of a woman laying down on a pillot, watching her phone screen
Doodle of a woman holding a plant with blue leaves

Gratis verhuisservice

Je hoeft je geen zorgen te maken over het technische en tijdrovende verhuis-klusje. Op het moment dat jij een WordPress website hebt, of als ik jouw website ontwikkeld heb, verhuis ik deze gratis naar je nieuwe omgeving. Het verhuizen van je website doe ik met minimale downtime en gebeurt altijd binnen 48 uur*.
*Ik heb hiervoor de inloggegevens van je huidige omgeving nodig. Houd er rekening mee dat elke situatie anders is en verhuizen soms maatwerk vereist.

Website onderhoud is tijdrovend en technisch

Ik begrijp het. Het onderhouden en actueel houden van je website kost veel tijd - tijd die je veel liever besteed aan ondernemen.
Jouw website is soms opeens offline en je begrijpt maar niet hoe je de IT problemen kunt voorkomen.
Jouw website is vaak niet volledig up-to-date, met alle risico's van dien, want het updaten kost simpelweg teveel tijd.
Jouw website is niet meer actueel omdat je bang bent om dingen stuk te maken als je een tekst of afbeelding wilt wijzigen.
Doodle of a clumsy men who is falling and throwing around paperwork
Doodle of a woman rollerskating

IT problemen zijn voorgoed verleden tijd

Stop met tijd verspillen en zorg ervoor dat je een website hebt die gewoon werkt.
Jouw website is altijd online* en de IT problemen die zich voordoen worden voor je opgelost. Dat is onbetaalbaar.
Over updates hoef jij je geen zorgen meer te maken: die voer ik voor je uit. Zo is je website altijd bij de tijd.
Stuur mij de tekst of afbeelding die je wilt wijzigen, en ik maak de aanpassingen voor je, zodat de content van je website altijd actueel is.
Logo of the company Uncle Chiefs (size large)

SUCCESVERHAAL

Ska hoeft zich geen zorgen meer te maken over haar website. Deze is altijd online en up-to-date!
"Zeer tevreden over de samenwerking om de website op te maken. Denkt mee en komt met voorstellen qua inrichting! Zeer persoonlijke benadering en op vragen wordt snel gereageerd.

Je krijgt nadat de website helemaal naar wens is een eindrapportage waarin de werkzaamheden staan vermeld. En een helder naslagwerk om je website zelf te beheren. Kortom een geweldige samenwerking!"

SKA & ANITA
Uncle Chief's - Cannabis Merchandise

DIT IS WAT JE KUNT VERWACHTEN

Zorgenloos jouw website online

De onderstaande punten zijn onderdeel van het 'zorgenloos online pakket' en zijn de perfecte basis voor drukke ondernemers en het online houden en onderhouden van je website.
icon website snelheid (speedometer)

99.9% Uptime gegarandeerd

Ik garandeer 99.9% uptime van je website. Zorgen over of je website wel werkt of bereikbaar is zijn daarmee voorgoed verleden tijd.

Jouw website is altijd
up-to-date

Ik voer de updates van de thema's en gebruikte plugins vóór je uit. Zo is jouw WordPress website altijd bij de tijd en hoef jij er niet naar om te kijken.

Jouw content is altijd actueel

Nooit meer gedoe of problemen wanneer je een tekst of afbeelding wilt veranderen: stuur het naar mij op en ik verwerk de aanpassingen voor je!

Hackers komen er niet in

Om de veiligheid van jouw WordPress website te waarborgen activeer ik standaard 2-staps-authenticatie en de plugin iThemes Security Pro.

Elke dag een nieuwe back-up

Natuurlijk gaat er wel eens iets fout met je website: gelukkig maak ik elke dag een nieuwe backup en is het terugzetten van een werkende versie een fluitje van een cent! 

Uptime en bug monitoring

Ik monitor jouw website constant om 404-fouten te detecteren en de uptime te waarborgen. Zo weet jij zeker dat jouw website foutvrij online is!

Professionele
e-mail

Het zakelijk gebruik van je persoonlijke mail is verleden tijd. Je krijgt de eerste 5 professionele e-mailadressen gratis. De inbox'en stel ik voor je in.

Ik groei met
je mee

De basis van elk pakket is onbeperkt dataverkeer, 10GB SSD schrijfruimte en 500.000 losse bestanden (inodes). Op het moment dat jouw website groeit dan schalen we op naar meer!

Dit zijn de pakketten

WordPress hosting en onderhoud hoeft niet duur te zijn: voor €29,- per maand (exclusief btw) is het geregeld. Wil je het eerst zelf proberen? Kies dan 'Alleen Hosten' - later overstappen naar het onderhoudspakket kan altijd!
*Prijzen exclusief 21% btw. De pakketten zijn uitbreidbaar. Voor webwinkels is maatwerk nodig.

**Voor websites met (veel) achterstallig onderhoud is mogelijk extra werk vereist, dit word apart gefactureerd (na goedkeuring van en overleg met jou).

Meeste waarde

Zorgenloos
Online

Perfect voor de drukke ondernemers.
€29
PER MAAND
Jaarlijks gefactureerd
Alles van "Alleen hosten", en:
Support van WordPress expert
Updates voor je uitgevoerd
Aanpassingen voor je verwerkt
Gratis installatie en gebruik van iThemes Security Pro
Verplichte 2-staps-authenticatie (2FA) als extra beveiligingslaag
Uptime monitoring
404-error monitoring
***Op basis van maximaal 1 arbeidsuur per maand. Aanvullende uren in overleg.

Alleen
Hosten

Perfect voor de ambitieuze ondernemers.
€11
PER MAAND
Jaarlijks gefactureerd
Geschikt voor 1 domein
99.9% Uptime garantie
Onbeperkt dataverkeer
10GB SSD schijfruimte
Elke dag een automatische backup, tot 60 dagen bewaard
Jouw WordPress website gratis verhuisd
Gratis LetsEncrypt SSL certificaat (https://)
5 e-mail inboxen gratis inbegrepen (of hulp bij instellen Zoho Mail of G-Suite)
Tot 500.000 inodes (losse bestanden)
Actieve DDoS beveiliging (wat is DDoS?)

De veelgestelde vragen

Ja, bij het 'Zorgenloos Online' pakket van €29,- per maand is de hosting inbegrepen. Je hoeft dus niet nog apart te betalen voor de hosting.
Wellicht voor de hand liggend, maar het is natuurlijk handig om een WordPress website te hebben: deze kan ik ook voor je ontwerpen

Het enige wat je verder zelf hoeft te regelen is een domeinnaam (bijvoorbeeld mijnwebsite.nl). De kosten van een domeinnaam zijn vaak maximaal €1,- per maand. Je kunt de domeinnaam ook via mij aanschaffen tegen de actuele kostprijs - ik maak er dus geen winst op.
Het onderhoud is maandelijks opzegbaar. De hosting is alleen per jaar opzegbaar, omdat ik hiervoor direct kosten maak. De betaling vind altijd voorafgaand aan het jaar, voor het gehele jaar, plaats.

Het kan natuurlijk zijn dat je plannen veranderen of dat het ondernemen toch niet is wat je er van gehoopt had. In dat geval krijg je de resterende maanden aan onderhoudskosten terug. Zie het voorbeeld hieronder. Vragen? Stel ze hier.
Voorbeeld: ik heb een 'Zorgenloos Online' pakket voor 12 maanden, maar na 3 maanden stop ik met ondernemen. Welk bedrag krijg ik terug? 9 resterende maanden keer €29,- per maand = €261,-. Daar halen we de hosting kosten van af (9 maanden * €11 per maand = €99,-), wat ons brengt op €261 - €99 = €162,-. Je krijgt in dat geval dus €162,- euro terugbetaald.
Ja, dat kan! Het optimaliseren (of sneller maken) van je website is alleen niet inbegrepen bij de pakketten en vereist een stukje maatwerk. Neem vrijblijvend contact op en we bekijken de mogelijkheden.
Picture of izaakbeer.nl, with the tekst "dit ben ik" (medium size)
Hey, dit ben ik! Beer, het gezicht achter izaakbeer.nl. Met mij zul je contact hebben. Klik hier om mij beter te leren kennen.

Wil jij ook ontzorgd worden?

Vul het onderstaande formulier in en we plannen zo snel mogelijk een gratis kennismakingsgesprek in om de hosting en het onderhoud te regelen. Je ontvangt een passend advies, ook als je twijfelt over welk pakket het beste voor je is.
We gaan ervoor: Verstuur!
App mij!
KvK-nummer: 78430801
Copyright © 2021 izaakbeer.nl. All rights reserved.
izaakbeer.nl logo small resized
cross